Busselskaber

Den Gode Viking har haft besøg af flere busselskaber med 50-55 personer, som har nydt turen og omgivelserne. Desuden har vi vores eget røgeri.

Derfor tilbyder vi nu nogle pakkeløsninger som foreninger, klubber og andre grupper kan benytte sig af.

Som det vil fremgå af oversigten, er det forslag til et heldagsarrangement på Orø. Man kan sammensætte det som man har lyst til og ud fra hvor meget en tur må koste og hvor meget tid man har. Alternativt er man selvfølgelig velkommen til at ringe og så kan vi hjælpe med at få det sammensat sådan som man ønsker.

Se priser og indhold her.

Private selskaber

Følgende viser nogle eksempler på hvad vi kan tilbyde til diverse selskaber:
Konfirmationer – Jubilæum – Bryllup – Guld, Sølv eller Kobberbryllup – Fødselsdage – Barnedåb – m.fl. Vi har efterhånden prøvet og hjulpet med alle arrangementer du måtte ha’ behov for.

Til bisættelse kan vi tilbyde lette anretninger, f.eks. sandwich, smørrebrød.

Vores styrke ligger i at være meget fleksible, så det kan tilpasses et hvert arrangement og ud fra hvor meget man er parat til at bruge. Vores filosofi er også, “At god mad behøver ikke at være dyrt”. Vi kan også arrangere bustransport, kontakt os og vi finder en løsning.

Til et hvert arrangement bliver der pyntet op og her er der også mulighed for at få indflydelse, så det igen passer til Deres arrangement. Vi har dygtige folk til at hjælpe os, som hjælper professionelt, men alligevel i en afslappet og hyggelig atmosfære. Se på vores forslag og lad os få et snak, så er vi ret sikker på vi finder en løsning.

Se priser og indhold her.